Over ons

De keukenspecialist uit Emmen

Keukenstudio Emmen onder leiding van eigenaar Marcel Lubbers ontwerpt en levert al meer dan 25 jaar de mooiste keukens in Emmen en omgeving. Wij staan voor goede kwaliteit en pure vakmanschap. Met persoonlijke service staan wij altijd graag voor je klaar. Een betrouwbaar en gerenommeerd adres op keukengebied.

Keukens van hoge kwaliteit met hoogwaardige materialen

Koop je een keuken bij Keukenstudio Emmen, dan koop je een kwaliteitskeuken. Daar kun je op vertrouwen. Wij leveren keukens van hoge kwaliteit en met hoogwaardige materialen. Daar speelt de keukenstijl of het keukenbudget geen rol bij. Als we het doen, doen we het goed. Tevens zorgen wij voor een perfecte montage van de keuken, goede garantie en nazorg.

Voor elk budget een keuken

Voor iedereen hebben wij een passende keuken oplossing. Niet alleen betreft de gewenste keukenstijl. Maar ook een keuken die past bij je budget. Een betaalbare droomkeuken voor iedereen. We helpen je graag met een keukenofferte op maat.

Je koopt meer dan een keuken

Stap voor stap nemen wij je mee door het hele keukenproces. Van ontwerp, keuze maken, inmeten, montage en nazorg. Als je een beslissing hebt gemaakt voor je droomkeuken zorgen wij dat alles verder goed is geregeld. Daarnaast houden wij je regelmatig op de hoogte betreft de status van je nieuwe keuken. Zodat je volledig wordt ontzorgt en alleen maar hoeft te genieten van je nieuw aangekochte keuken bij Keukenstudio Emmen.

Vakkundige keukenmontage

De montage en plaatsing van de door Keukenstudio Emmen geleverde keukens worden door ons eigen team van professionele en vriendelijke keukenmonteurs gemonteerd. Zodat je erop kunt vertrouwen dat je keuken en keukenapparatuur perfect wordt opgeleverd en alle apparatuur veilig en goed werkt. Des te sneller kun je zorgeloos genieten van je nieuwe keuken.